«Λαβράκι» έπιασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε τυχαίο έλεγχο ενός μαύρου SUV στη Λαμία, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2021, καθώς μέσα στο πολυτελές όχημα, ανάμεσα σε άλλους επιβάτες ήταν ο κατάδικος Αλκέτ Ριζάι στη θέση του συνοδηγού. Ο διαβόητος βαρυποινίτης, έπειτα από τον επιτόπιο έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε πως είναι νόμιμα εκτός της φυλακής, καθώς είχε πάρει πενθήμερη άδεια από το Σωφρονιστικό ίδρυμα του Δομοκού όπου εκτίει την ποινή του.

Ωστόσο, μια ακόμη έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς. Στα πίσω καθίσματα καθόταν ένας 36χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής. Μόλις οι αστυνομικοί έλεγξαν τα στοιχεία του τότε αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή εκρηκτικών υλών. Αμέσως, ενημερώθηκε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και κλιμάκιο της ΙΔΕΖΥ μετέβη στη Λαμία. Μάλιστα, το ένταλμα σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε από τις 14 Ιανουαρίου. Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας όπου παρέμεινε μέχρι το βράδυ, που έφτασε από την Αθήνα ειδική αστυνομική ομάδα για να τον παραλάβει.

Για το τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές όχημα και καθόταν στη θέση του οδηγού δε προέκυψε κάτι από την αστυνομική έρευνα, αλλά φαίνεται ότι είναι γνώριμος των Αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανό σενάριο είναι οι 3 άντρες να κατευθύνονταν από τη Λαμία προς την Αθήνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις