Το νέο σποτάκι του υπουργείου για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, με συμμετοχή των παλαίμαχων πρωταθλητών Ευρώπης με την Εθνική, Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά, παρουσίασε σε ανάρτησή του στα social media, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στο σποτάκι αυτό, ξεχωρίζει η ατάκα που λέει ο Δημήτρης Διαμαντίδης «θα βάλουμε το τελευταίο σουτ που χαρίζει τη νίκη», με backround το νικητήριο σουτ στο Ευρωμπάσκετ του 2005 με τη Γαλλία, όπου ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής που μετέδιδε το ματς είπε τη φράση «Βάλτο αγόρι μου». Συμμετέχει και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος τονίζει σε μία όμορφη παρομοίωση πως μπορεί να έχεις κάνει σωστά τα πάντα για 39 λεπτά (σ.σ 40 έχει ένας αγώνας μπάσκετ) αλλά αν κάνει λάθος την τελευταία στιγμή θα χαθούν όλα και προτρέπει τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα μέχρι να προχωρήσει κι άλλο ο εμβολιασμός και να νικηθεί η πανδημία.

«Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη & τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή με την οποία συνόδεψε το video ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις