Η Daily Mail παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδο την ομολογία του δολοφόνου και συζύγου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η βρετανική εφημερίδα είχε παρακολουθήσει εξ αρχής την υπόθεση, αναφερόμενη στη στυγερή ομολογία της νεαρής, που είχε βρετανική υπηκοότητα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε μαλώσει και ανταλλάξει μηνύματα πριν από τη δολοφονία, ενώ αναφέρεται και στα νέα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στο να καλέσουν εκ νέου τον πιλότο.

Εξάλλου και η εφημερίδα Sun δημοσίευσε το θέμα ως έκτακτο, αναφέροντας στο σχετικό δημοσίευμα:

«Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν «τρία ενδιαφέροντα ευρήματα» από την έρευνα. Το ένα αφορά στις κάρτες μνήμης στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού. Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι η συμμορία τις είχε αφαιρέσει πριν μπει στο σπίτι.

Δεύτερον, τα δεδομένα φαίνεται να αποδεικνύουν δραστηριότητα στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της Καρολάιν, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, ήταν δεμένα τα μάτια και τα χέρια του.

Τρίτον, τα δεδομένα από το έξυπνο ρολόι της Καρολάιν – το οποίο παρακολουθούσε αυτόματα τον σφυγμό της – «δεν συνδέονται με το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, όπως είχε δοθεί στην προηγούμενη μαρτυρία του συζύγου της».

Στη συγκλονιστική υπόθεση αναφέρεται και η Mirror η οποία, νωρίτερα το απόγευμα, προτού ομολογήσει ο δράστης, έγραψε πως η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στο νησί της Αλοννήσου όπου βρισκόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για το μνημόσυνο της συζύγου του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις