Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση μετά την πολύ σοβαρή καταγγελία του Γεωργιανού, ο οποίος μέσα από τη ΓΑΔΑ μίλησε σε κανάλι της πατρίδας του αναφέροντας ότι για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες ομάδα αστυνομικών της ελληνικής αστυνομίας τον βασάνισε προκειμένου να ομολογήσει πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Στην ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ απαντά αναφέροντας πως σε βάρος του άνδρα είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή σε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στο Πικέρμι και στη συνέχεια σημειώνεται ότι εξετάστηκε και για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Γεωργιανός καταγγέλλει βασανισμό για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν Κράουτς

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξέλθει από τη χώρα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι.

Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης (σχετ. το από 18-05-2021 Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής).

Ο συλληφθείς εξετάστηκε και από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δε ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις