Στην Αλόννησο βρίσκεται πλέον η ενός έτους Λυδία, μετά την εισαγγελική διάταξη που έδωσε την προσωρινή επιμέλεια στην οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Ωστόσο, τα μέλη της οικογένειας αποφεύγουν να βγουν από το σπίτι, καθώς απ’ έξω παραμένουν οι τηλεοπτικές κάμερες. «Δεν μπορούν να πάνε μια βόλτα μέχρι την πλατεία, να βγουν με το καροτσάκι» ανέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μεταφέροντας το αίτημα της οικογένειας να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούν και νομικά μέσα αν κάτι τέτοιο δεν γίνει σεβαστό.

Υπεν

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες το μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική Αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας της μικρής.

Νωρίτερα, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας περιέγραψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 τις στιγμές παράδοσης του παιδιού και τη συγκίνηση που υπήρχε, λέγοντας πως η Λυδία «πήγε στα σωστά χέρια».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις