Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα φέρεται να νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αν και τα αίτια του θανάτού του δεν έχουν διευκρινιστεί. Tη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, μέσω των social media, συνάδελφοί του, όπως η Έλενα Ακρίτα και η Γωγώ Αυγερινοπούλου.

«O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ», έγραψε σε ανάρτησή της η κ. Ακρίτα. Και πρόσθεσε: «Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του.

Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιατα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του.

Εφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος.

Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανεψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε.

Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλεφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το ‘έλα βρε’ που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου.

Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις