Επίθεση με βιτριόλι: Για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου διέκοψε το δικαστήριο. Η συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με την απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα κληθεί να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, στις 20 Μαΐου 2020, στην Καλλιθέα.

Σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκαν οι μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ αναγνώστηκαν και τα έγγραφα της υπόθεσης.

Νωρίτερα ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Ιωάννα και η Αννίτα Ναθαναήλ με την οποία δημιούργησε φιλική σχέση μετά την επίθεση αναφέρθηκαν στην ψυχολογία της και περιέγραψαν το φόβο που εξακολουθεί να νιώθει η παθούσα.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αναπάντητα ερωτήματα

Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει πως δεν γνώριζε τον 40χρονο με τον οποίο η Έφη Κακαράντζουλα φέρεται να είχε εμμονή.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως με την κατηγορούμενη είχε περιστασιακή ερωτική σχέση και πως την Ιωάννα την αντίκρισε για πρώτη φορά στη δίκη.

«Μπορεί να πιστεύει ότι κάποιος δεν πρέπει να ζήσει για το δικό του λόγο, γιατί εκείνος είναι διαταραγμένος , ότι πρέπει να κάνει το κακό γιατί δεν τον θέλει, δεν τον πάει, γιατί απειλείται» δηλώνει ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο Star.

Τόσο οι άνθρωποι που βοήθησαν την Ιωάννα την ημέρα της επίθεσης όσο και οι γιατροί της περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια την έκταση της ζημιάς που έχει υποστεί το κορίτσι, το οποίο ζει από θαύμα.

«Έβγαζε μπουρμπουλήθρες. Η κοπέλα έλιωνε μπροστά. Απλά της είπα να βγάλει τα ρούχα της. Δεν μπορούσε να την αγγίξει κανένας» ήταν η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα.

Πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι η 36χρονη;

Σκοτεινό σημείο παραμένει το από ποιους και πως προμηθεύτηκε το βιτριόλι η κατηγορούμενη. Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο να το προμηθεύτηκε η ίδια, αφού απαιτείται να κάνει συγκεκριμένο επάγγελμα και να κάνει υπεύθυνη δήλωση που θα το χρησιμοποιήσει. Άρα το πιθανότερο είναι ότι κάποιος τρίτος άνθρωπος της το χορήγησε είτε το βρήκε με κάποιο παράνομο τρόπο ή μέσο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις