Χαλάνδρι πυροβολισμοίΜία σοβαρή προσωπική ιστορία φαίνεται να κρύβεται πίσω από το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην πυλωτή πολκατοικίας στην οδό Ζαν Μωρέα και Φιλικής Εταιρείας, με δράστιδα μία 49χρονη και θύμα έναν 68χρονο γνωστό γιατρό, οφθαλμίατρο των βορείων προαστίων.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη 12 ετών και η επιμέλεια του παιδιού φαίνεται ότι ήταν ένα θέμα που προκαλούσε σοβαρές προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος διατηρούσε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση με την 49χρονη και απέκτησαν μαζί την 12χρονη σήμερα κόρη τους. Στην πορεία και με τεστ DNA αναγνώρισε ο γιατρός το παιδί και κατάφερε να πάρει την κηδεμονία του, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η δράστις. Αυτό αποτέλεσε αφορμή για συνεχείς προστιβές ανάμεσα στον γιατρό και στην εικαστικό όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της 49χρονης στο Facebook κατηγορούσε τον 68χρονο γιατρό και την σύζυγό του, με την οποία μεγάλωνε μαζί την 12χρονη, για απαγωγή, ενώ εξαπέλυε συνεχείς κατηγορίες ότι με τα λεφτά και τη δύναμή του της πήρε το παιδί. Σε κάποια ανάρτηση υποστηρίζει δε ότι το παιδί δεν είναι ούτε του γιατρού και της το πήρε με πλαστό τεστ DNA. Στις δε αναρτήσεις της στο Facebook επιτίθεται όχι μόνο στον πρώην σύντροφό της αλλά και στην ελληνική δικαιοσύνη και στις αστυνομικές αρχές.

Την ώρα της σύλληψής της η δράστις φώναζε «μου απήγαγαν και μου βίαζαν το παιδί μου», ισχυρισμό που επαναλάμβανε συχνά στις αναρτήσεις της στο Facebook.

Ποιος είναι ο γιατρός που τραυματίστηκε

Το θύμα της επίθεσης της πρώην συντρόφου του είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος των βορείων προαστίων ο οποίος μάλιστα συνεργάζεται με γνωστή ιδιωτική κλινική.

Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο
Η 49χρονη φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στον 68χρονο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου διαμένει, και μόλις κατέβηκε να πάρει την κόρη τους από το σχολικό ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός και σε κάποια στιγμή η εικαστικός έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και πυροβόλησε τον γιατρό στην κοιλιά και στη μασχάλη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις