Βόλος:  Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του στον Βόλο αρνείται ότι δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου Γιάννη Μηλίνη, σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε ο νέος του συνήγορος, Γιώργος Κακαράντζας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γ. Κακαράντζας τόνισε πως «αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση. Με εξουσιοδότησε να το πω. Δεν έχει καμία σχέση με το αδίκημα το δεύτερο».
Ερωτηθείς για το DNA του 39χρονου που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε στα νύχια της μητέρας του πρώην δικηγόρου του, ο κ. Κακαράντζας είπε ότι «το DNA του μπορεί να δικαιολογηθεί».

Πώς εξηγείται το DNA του 39χρονου που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε
Όπως εξήγησε στο Star, «το DNA αποτελεί μια ένδειξη. Από εκεί και πέρα, όταν μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία αυτή, τότε, θεωρώ, ότι δεν αποτελεί απόδειξη χωρίς κάποιο άλλο υποστηρικτικό στοιχείο. Και για αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία θα λάβω γνώση όταν λάβω τη δικογραφία».
«Αν μιλούσαμε για κάποιον άγνωστο για τη γυναίκα αυτή, δεν θα τολμούσα να πω το παραμικρό. Όταν, όμως, μιλάμε για ανθρώπους με στενές οικογενειακές σχέσεις, τότε μπορεί να δικαιολογηθεί», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 39χρονου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις