Σέρρες: Συγκλονίζει η αποκάλυψη νοσηλεύτριας στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες», τονίζει η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη, που εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid-19. «Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε», λέει.

Σέρρες: «Το τραγούδι μας δίνει θάρρος στους ασθενείς»

Η ίδια περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, που ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στη σύζυγό του.

Το περιγράφει στο epiloges.tv και λυγίζει, καθώς, όπως λέει, μετά από λίγες μέρες «έφυγαν» και οι δυο.

Ο άντρας ήταν γιατρός και ρώταγε τη νοσηλεύτρια για τη γυναίκα του που ήταν σε άλλο θάλαμο: «Τι κάνει η σύζυγός μου; Μπορείς να πας να της αφιερώσεις ένα τραγούδι;»

«Πήγα και έκανα την αφιέρωση. Κλαίμε οικογένειες, χάνονται οικογένειες» είπε η νοσηλεύτρια. Ερωτηθείσα ποιο τραγούδι αφιέρωσε, είπε ότι είναι πολύ φορτισμένη και δεν μπορεί να πει.

Η νοσηλεύτρια δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τις συναδέλφους της και τη διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και τη συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη και να ζητήσει από τους πολίτες να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις