Δολοφονία Άλκη: Στο νέο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα βλέπουμε ότι οι δράστες είχαν βγει για να σκοτώσουν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ξεκινά μια πομπή με τρία αυτοκίνητα, το ένα πίσω από το άλλο και στο εσωτερικό τους οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι και αποφασισμένοι να χτυπήσουν. Η οργάνωση και οι κινήσεις τους πριν το τραγικό γεγονός, αυτό αποδεικνύουν.

Οι χούλιγκαν έφτασαν στο σημείο που ο Άλκης και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα. Οι εικόνες οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν. Πιο συγκεκριμένα, δείχνουν την κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Διακρίνονται τα τρία αυτοκίνητα των δραστών να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Υπάρχει έντονη κινητικότητα, η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, λίγη ώρα πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια επίθεση, στους τρεις φίλους που επέστρεφαν από βόλτα στα σπίτια τους.

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης που ακολούθησε είναι γνωστές.  Όπως ανέφερε και η ιατροδικαστής Λήδα Καλλιόπη Κοβάτση, μιλώντας στο ΣΚΑΪ «το παιδί πέθανε από τον συνδυασμό των κακώσεων που του προκάλεσαν στα κάτω άκρα, μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν που επέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα τραύμα. Μιλάμε για πολλά και διαφορετικά χτυπήματα».

Συμπληρώνοντας, η ιατροδικαστής είπε: «Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις έναν νέο άνδρα, με ύψος 1,90, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Η επιστημονική μου άποψη είναι ότι πρόκειται περί στοχευμένων χτυπημάτων από άτομα που ήξεραν πως θα πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και το πέτυχαν».

Εν τω μεταξύ, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο σημείο την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν συμμετείχε, ενώ κατονόμασε τους άλλους δράστες. Για την ίδια υπόθεση θα απολογηθούν τις επόμενες ημέρες οι υπόλοιποι οκτώ συλληφθέντες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις