Το άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην αιματηρή δολοφονία του Άλκη Καμπανού υπέδειξε κατά την απολογία του ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 21χρονος Γ.Κ., ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μάλιστα, ο 21χρονος ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας πως τα θανάσιμα χτυπήματα έγιναν με μαχαίρι και όχι με το δρεπάνι, όπως αρχικά λεγόταν και υπέδειξε και το μέρος στο οποίο βρίσκεται.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας, «ανέφερε ποιος ήταν αυτός ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι για να βρεθεί το συγκεκριμένο μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού».

Δηλώσεις Απόστολου Λύτρα

Στις δηλώσεις του, ο κ. Λύτρας τόνισε πως ο 21χρονος υποδεικνύει τον δολοφόνο αφού όπως ισχυρίζεται, τον είδε με τα μάτια του να του καταφέρνει τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Αναφορικά με την δική του εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση ο Γ.Κ. φέρεται να ισχυρίζεται πως ήταν αυτός που τραυμάτισε με το δρεπάνι έναν από τους δύο φίλους του Άλκη. Τόνισε, επίσης, πως όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν σοβαρές ευθύνες αφού στη συμπλοκή πήγαν οπλισμένοι. Ο 21χρονος δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 23χρονος, απαντώντας σε ερώτηση του ανακριτή για το ποιος και πώς έκανε την επίθεση περιγράφει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα τον Κ., τον είδα να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, δεν είδα όμως σε ποιο παιδί, είδα τον Β.να βαράει με το ξύλινο κοντάρι, τον Γκ. τον είδα να βαράει μπουνιές, από το σημείο που ήμουν δε φαινόντουσαν καλά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις