Μονεμβασιά: Μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, 11 Μαΐου, ολοκληρώθηκε η απολογία του 52χρονου, ο οποίος το Σάββατο, 7 Μαΐου, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε δύο 77χρονους στη Μονεμβασιά.

Οι ανακριτικές Αρχές βρίσκονται εν αναμονή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να βγάλουν την απόφασή τους για την τύχη του και μέχρι τότε ο 52χρονος θα κρατηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Ο 52χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τίποτα και αποδίδει όλη την κατάσταση στην κορτιζόνη που έπαιρνε για τη μέση του.

Νωρίτερα, ο συνήγορος του 52χρονου, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι η αιτία της τραγωδίας είναι είτε η κληρονομικότητα ψυχιατρικών διαταραχών, είτε η μεγάλη ποσότητα κορτιζόνης που του χορηγήθηκε στο πλαίσιο θεραπείας που λάμβανε για τη μέση.

«Από την έρευνα που έχω κάνει με τους συνεργάτες μου και σε συνεργασία με καθηγητές ψυχιατρικής, προκύπτει ότι αυτό το έγκλημα είναι αδιανόητο. Βεβαίως με τον εντολέα μου δεν έχω καταφέρει να μιλήσω ούτε ένα λεπτό. Το ίδιο και οι συνεργάτες μου. Η κατάσταση της ψυχικής του υγείας είναι ακραία διαταραγμένη» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Τέλος, σήμερα γίνονται οι κηδείες των δύο ηλικιωμένων θυμάτων 42χρονου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις