Χωρίς τις τρεις αρχικές στάσεις της μπλε γραμμής θα μετακινηθεί το μετρό το προσεχές Σαββατοκύριακο 27-28/08, σύμφωνα και με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της μπλε γραμμής του μετρό προς Πειραιά, η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει πως δεν θα λειτουγήσουν οι σταθμοί «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» και η γραμμή θα λειτουργεί στο πρότερο τμήμα της, «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά. Μάλιστα, οι επιβάτες που εξυπηρετούνται από το μετρό από τη Νίκαια θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο  «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία του οποίου προχώρησε ο ΟΑΣΑ ως λεωφορειακή γραμμή.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ αναφέρει:

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 & 28/08/2022, οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».  Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα  Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την  προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις