Ευρυτανία: Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, η δικηγόρος της αγνοούμενης 48χρονης αποκάλυψε τι συνέβη μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση της Ευρυδίκης.

Όπως είπε, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε, δηλώντας πως η γυναίκα δεν της έδωσε την αίσθηση πως θα προέβαινε στο απονενοημένο διάβημα.

Οι δυο τους μία μέρα πριν εξαφανιστεί συναντήθηκαν στο αυτόφωρο για τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά του συζύγου της, στην οποία τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, η επικοινωνία τους συνεχίστηκε και το βράδυ, με την 48χρονη να της αναφέρει τα ραντεβού που είχε, καθώς και τις κινήσεις που ήθελε να κάνει στη δικαστική μάχη που είχε.

Τίποτα όμως από αυτά δεν έγιναν τελικά, καθώς τα ίχνη της Ευρυδίκης χάθηκαν στη λίμνη Κρεμαστών, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της.

Η άποψη των Αρχών, με βάση τα στοιχεία που βρέθηκαν, ήταν πως η Ευρυδίκη έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τη γέφυρα μέσα στη λίμνη. Όμως, οι έρευνες που διεξάγονται εδώ και δύο ημέρες, τείνουν να ανατρέψουν το αρχικό σενάριο, με την Αστυνομία να αφήνει πλέον ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Για 11η ημέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες στη Λίμνη Κρεμαστών και στα παράκτια τμήματά της προκειμένου να εντοπιστεί ένα ίχνος της 48χρονης. Σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα, από την αρχή των ερευνών έχουν διανυθεί πάνω από 590 χλμ, κοντά στις ακτογραμμές της λίμνης, αλλά και στα κεντρικά σημεία πλεύσης από την περιοχή της προβλήτας της Σιβίστας μέχρι το φράγμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις