Ξεσπά σε συνέντευξη της η μητέρα της άτυχης Άννας που δολοφονήθηκε μαζί με των 10 μηνών παδί της από τον πρώην σύντροφό της για τον τόπο ταφής του 56χρονου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η γυναίκα που έχασε κόρη και εγγονό, τονίζει πως δε θέλει να ταφεί ο φονιάς του παιδιού της εκεί που είναι θαμμένοι και οι δικοί της άνθρωποι.

Χαρακτηριστικά η μητέρα της 30χρονης δήλωσε στην εκπομπή «Tlive»: «Αυτόν τον θάψανε στο χωριό μας. Εγώ θέλω να τον βγάλουν από το χωριό μας».

«Από τα μνήματα εκείνα, έχω την μάνα μου εκεί πέρα, θα έχω και αύριο τον πατέρα μου. Εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω εκεί πέρα που είναι κι αυτός. Θέλω να τον βγάλουν […] Δεν αντέχω να είναι στο ίδιο νεκροταφείο με δικούς μου ανθρώπους», πρόσθεσε η γυναίκα απαρηγόρητη μετά την τραγωδία που συνέβη στην οικογένειά της.

Η ερωτική επιστολή του 56χρονου δολοφόνου στην Άννα

Στη δημοσιότητα βρέθηκε η επιστολή του 56χρονου κτηνοτρόφου προς την 30χρονη, μέσω της οποίας περιγράφει το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, η οποία κατέληξε στην ασύλληπτη τραγωδία.

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου».

Ο 56χρονος καταθέτει μέσω της επιστολής την αγάπη του για εκείνη και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν ζευγάρι, όπως εκείνος το έχει πλάσει στο μυαλό του.

«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

Τα σχέδια για τη ζωή τους

Στην επιστολή ο 56χρονος δείχνει την προσπάθεια του για την αποδοχή του από την οικογένεια της 30χρονης, θεωρώντας ότι ίσως η διαφορά ηλικίας τους, σταθεί εμπόδιο.

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις