Τη δική της εκδοχή γύρω από την επίθεση που δέχθηκε με τις 15 μαχαιριές ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, έξω από την καντίνα στη Βαρυμπόμπη, έδωσε η μητέρα του 26χρονου.

«Είναι χάλια και είναι… πάρα πολύ χάλια το παιδί μου ειλικρινά», ανέφερε η μητέρα 26χρονου.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ξεκίνησε ο ίδιος τον καβγά και θα επιχειρήσει να πείσει πως ήταν σε θέση άμυνας, παρόλο που εκείνος μαχαίρωσε τελικά τον 58χρονο επιχειρηματία 15 φορές μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα.

«Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή του βίντεο. Αυτός τον έχει (χτυπήσει) πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση. Εκείνος τον προκάλεσε και είχε μπροστά κόσμο», υποστηρίζει η μητέρα του δράστη.

Σύμφωνα όμως με δύο φίλους του επιχειρηματία, -αυτόπτες μάρτυρες- ο 26χρονος μαζί με τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του, μόλις έφθασαν στην καντίνα, προσπέρασαν όλη την ουρά με αποτέλεσμα να αντιδράσουν όλοι οι πελάτες, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μάρκου.

Όλο το περιστατικό είναι αποτυπωμένο σε οπτικό υλικό. Φαίνεται και ο απλός διαπληκτισμός. Είναι πολύ εύκολο για τις αρχές να αποκωδικοποιήσουν ποιος είναι επιτιθέμενος και ποιος όχι και αν ήταν απρόκλητη η επίθεση ή αν ήταν δικαιολογημένη ή αν ήταν σε άμυνα.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 26χρονος παραδόθηκε στις αρχές μετά από προτροπή της μητέρας του. Τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με τον γιο της συγκλονίζουν.

Ξύπνησε ο Γιάννης Μάρκου

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία υγείας του 58χρονου επιχειρηματία, ο οποίος αργά χτες βράδυ ξύπνησε από την καταστολή και είχε ολιγόλεπτη επικοινωνία με τον δικηγόρο του.

Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί ο 26χρονος ενώ τις δικές του εξηγήσεις θα δώσει ο 19χρονος συγκατηγορούμενος του, ο οποίος θα υποστηρίξει πως δεν αντιλήφθηκε πως ο φίλος του ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις