Βανδάλισαν το μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Άρη Άλκη Καμπανού, οποίος είχε δολοφονηθεί στη Θεσσαλονίκη σε ένα αποτρόπαιο ξέσποσμα οπαδικής βίας. Ο Α.Σ  Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει οργή για την εν λόγω πράξη.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια ένοικος της πολυκατοικίας,  στα σκαλοπάτια της οποίας ξεψύχησε ο άτυχος 19χρονος, βανδάλισε το μνημείο του Άλκη, κόβοντας με ψαλίδι κασκόλ του Άρη και άλλα αντικείμενα, ενώ πέταξε στα σκουπίδια αφιερώματα που κατατέθηκαν από όλη την Ελλάδα.

Φίλοι του Άρη έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν τον βανδαλισμό, ενώ μάζεψαν πολλά αφιερώματα από τον κάδο των σκουπιδιών.

Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τη δράστιδα και ενημέρωσαν άμεσα για το συμβάν.

Η ανακοίνωση τ0υ Α.Σ Άρης

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου.

Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα «αποτελέσματα» αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα. Παρακαλούμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του συλλόγου, στο 2310 305402», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις