Τελειωμό δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» μιας και καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και νεότερα στοιχεία, με το βάρος τις τελευταίες ώρες να πέφτει στη δομή της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι μια λίγες ημέρες πριν έρθουν στο «φως» οι καταγγελίες για την Οργάνωση, στη δομή της Καλαμάτας αγοράστηκε και ένα μηχάνημα για την καταστροφή εγγράφων.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, έγινε παραγγελία στις 7 Νοεμβρίου σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, ενός καταστροφέα εγγράφων και ενός USB με μεγάλη χωρητικότητα. Το USB παραδόθηκε την ίδια μέρα ενώ ο καταστροφέας εγγράφων παραδόθηκε στις 11 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη δομή πριν από λίγες ημέρες μέσα σε κλειδωμένο συρτάρι στο γραφείο της υπεύθυνης της δομής της Κιβωτού του Κόσμου βρέθηκε ένα όπλο.

Κιβωτός του Κόσμου: 350.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο του Κολωνού – Πρεσβυτέρα: «Τα είχα για να τα μετρήσω» [vid]

Νέες αποκαλύψεις για τα χρήματα που βρέθηκαν από την Oικονομική Aστυνομία στο χρηματοκιβώτιο που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, μέσα στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου, στον Κολωνό. Το ποσό που περιείχε είναι συγκλονιστικό: 350.000 ευρώ. Εκείνο, όμως,  που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η «δικαιολογία» που είπε η πρεσβυτέρα όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν πώς υπάρχουν τόσα χρήματα μέσα στο χρηματοκιβώτιο: «Τα είχα για να τα μετρήσω»!

Στους δε λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου, σύμφωνα με αποκάλυψη του Live News, έχουν εντοπιστεί 15 εκατομμύρια ευρώ και τα χρήματα αυτά ήταν άμεσα προσβάσιμα από την παπαδιά, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών.Σύμφωνα με την ίδια αποκάλυψη, ενώ μερικές μέρες πριν είχε “αδειάσει” μια από τις δυο θυρίδες που διαθέτει, η πρεσβυτέρα κατέθεσε, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της Κιβωτού του Κόσμου. Σημειωτέον, η Οικονομική Αστυνομία αποφάσισε να δεσμεύσει και να “ανοίξει” τους προσωπικούς λογαριασμούς (με καταθέσεις σχεδόν 300.000 ευρώ) του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του, αλλά όχι της ΜΚΟ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις