Στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν λίγους μήνες, με το κορίτσι να δίνει την πέμπτη της κατάθεση, η οποία ήταν επίσης μαραθώνια και αναγνώρισε καινούρια πρόσωπα, τουλάχιστον πέντε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της ανήλικης, κ. Ταραχοπούλου που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η 12χρονη δεν αναγνώρισε τον περιβόητο «Γιώργο» που είχε υποδείξει στις Αρχές ο Ηλίας Μίχος αλλά και η ίδια έχει περιγράψει σε προηγούμενη κατάθεσή της.

Το παιδί και πάλι έδειξε τον Γιώργο, τον οποίο όμως δεν της έδειξαν. Έχει πει τα στοιχεία του και που μένει, ήταν κοντά στην περιοχή που διέμεναν το κορίτσι και ο Ηλίας Μίχος» σημείωσε η δικηγόρος.

Η συνάντηση με τα αδέρφια και τη μητέρα

Η 12χρονη αμέσως μετά την κατάθεσή της, και ύστερα από παρέμβαση της κας Ταραχοπούλου, μαζί με τον μικρό της αδερφό συνάντησαν στις φυλακές τη μητέρα τους. Παράλληλα, επειδή δεν επετράπη στην ανήλικη να πάει στο σπίτι της, συναντήθηκε για 10′ στο δρόμο με την υπόλοιπη οικογένειά της.

«Το κορίτσι είχε κανονιστεί, με δική μου παρέμβαση στην εισαγγελία ανηλίκων, που έγινε δεκτή, να δει το μικρό της αδελφό και τη μητέρα της που ήταν στην φυλακή μετά την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα αδέρφια της να δουν το κορίτσι, καθώς είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο. Δεν της επετράπη να πάει στο σπίτι της, λες και ήταν ο θύτης και όχι το θύμα αλλά ζήτησαν όλη την οικογένεια να κατεβούν στο δρόμο και να τη συναντήσουν και κράτησε πέντε με δέκα λεπτά» ανέφερε η δικηγόρος.

Το ευτράπελο με αστυνομικούς

Η κα Ταραχοπούλου ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό μεταξύ των αδερφών της 12χρονης και πάνοπλων αστυνομικών.

Όπως περιέγραψε η δικηγόρος, τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους με υπηρεσιακό όχημα και τη συνοδεία δύο ασφαλιτών. «Όταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζούνε, τους σταμάτησαν αστυνομικοί πάνοπλοι με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν από το όχημα…τα παιδιά έκλαιγαν…επικράτησε ένας χαμός. Οι ασφαλίτες φωνάζανε πως είναι συνάδερφοι και μετά τους αφήσανε και φύγανε» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

«Το θεωρώ απίθανο να μην υπήρχε συνεννόηση των αστυνομικών της πόλης με την Ασφάλεια» κατέληξε η κα Ταραχοπούλου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις