Μόλις 26 ημέρες πριν από τη σύγκρουση στα Τέμπη, αποφεύχθηκε μια ακόμη τραγωδία, όπως δείχνει νέο έγγραφο που αποκαλύπτει το OPEN, την Πέμπτη.

Μηχανοδηγός καταγγέλλει στην Hellenic Train πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του είδαν έντρομοι να εκτελούνται εργασίες κατά τη διάρκεια ενός δρομολογίου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού OPEN παρουσίασε την αναφορά ενός μηχανοδηγού, που έγινε στις 9 Φεβρουαρίου προς την Hellenic Train και τον ΟΣΕ. Η αναφορά κοινοποιήθηκε στους σταθμάρχες και τους μηχανοδηγούς.

Τι λέει η αναφορά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας μηχανοδηγός αναφέρεται στο περιστατικό και σημειώνει ότι ενώ κινούνταν το τρένο, είδε μπροστά του έναν εκσκαφέα για τον οποίο δεν είχε καμία ενημέρωση.

Στην απόρρητη αναφορά του, ο μηχανοδηγός περιγράφει: «Κινούμασταν επί μονής γραμμής καθόδου και συναντήσαμε μηχάνημα στην κομμένη γραμμή ανόδου. Ο εκσκαφέας με προεκτάσεις εκτελούσε εργασίες την ώρα της διέλευσής μας, άρα δεν είχε ενημέρωση από την κυκλοφορία.

Το μηχάνημα εκτελούσε εργασίες και καθώς διερχόμασταν στη διπλανή γραμμή, αντικρίσαμε έντρομοι την προέκτασή του να στρέφεται στην άλλη κατεύθυνση παράλληλα προς την αμαξοστοιχία. Δηλαδή, ζήτημα λεπτών χειρισμών και εκατοστών».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις