Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των εθελοντών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ιερέα του Πετροχωρίου, στην Ξάνθη. Τα ίχνη του πατέρα Γεώργιου χάθηκαν τη Δευτέρα, ενώ σήμερα το πρωί δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ οι έρευνες για τον ιερέα επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι.

Στην περιοχή επιχειρούν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ από τη Βάση Ετοιμότητας Παρανεστίου Δράμας, η ΕΟΔ Ξάνθης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Επιπλέον, έχει επιστρατευτεί ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΟΔ, που «χτενίζει» την περιοχή της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο η συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών και των εθελοντών συνεχίζεται για την ανεύρεση του ιερέα του Πετροχωρίου.

Συμμετοχή της ΕΟΔ Ξάνθης, με 3 εθελοντές διασώστες και έναν σκύλο έρευνας και διάσωσης στις έρευνες της εξαφάνισης του ιερέα στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Οι έρευνες αρχικά γίνονται στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρέθηκε το όχημά του.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας είναι ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι και εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι έρευνες των εθελοντών σταμάτησαν για σήμερα και θα συνεχιστούν αύριο αν υπάρχει ανάγκη, αναφέρει η ΕΟΔ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις