Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Καλοσκάμη!
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Καλοσκάμη από τον Ατρόμητο.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης(17/06) την απόκτηση του Δημήτρη Καλοσκάμη από τον Ατρόμητο. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά φέτος με την ομάδα του Περιστερίου και παρά το ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού, οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως τον έπεισαν να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2030.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Χαβιέρ Ριμπάλτα, βρίσκονται σε αναζήτηση νέων ποιοτικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως η μεταγραφή του Καλοσκάμη είναι η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλοσκάμη από τον Ατρόμητο Αθηνών, με μεταγραφή. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2030.
Ο Δημήτρης Καλοσκάμης είναι γεννημένος την 1η Μαρτίου του 2005. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ21, στην οποία έχει ήδη 6 συμμετοχές. Έχει επίσης 12 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Κ19 και 10 συμμετοχές με την Κ17.
Ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και το καλοκαίρι του 2024 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών. Τη σεζόν 2024-2025 είχε 20 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.
Δημήτρη, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την Ομαδάρα Μας!»
Η ανακοίνωση του Ατρόμητου
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την πώληση του Δημήτρη Καλοσκάμη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο Δημήτρης Καλοσκάμης αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2024 και μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με συμμετοχές σε επίπεδο Super League και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας Ελπίδων.
Με αυτή τη συμφωνία, η ομάδα μας προχωρά στην πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της, αποδεικνύοντας ότι ο Ατρόμητος αποτελεί το ευνοϊκότερο πεδίο δράσης για έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή».