Η Ζωή απαντά στον Άδωνι: «Είσαι στον πάτο τον ανθρώπων»
Νέα αφορμή για την μεταξύ τους κόντρα υπήρξε το πρόσφατο σχόλιο του υπουργού Υγείας πως «την σιχάθηκα όταν έβρισε τον νεκρό μηχανοδηγό».

Την έντονη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.
Αφορμή της έκρηξης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, ήταν το σχόλιο του υπουργού Υγείας προς την ίδια πως «την σιχάθηκα (σ.σ. την κ. Κωνσταντοπούλου) όταν την άκουσα να βρίζει τον νεκρό μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας».
Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγορεί τον υπουργό Υγείας για «τυμβωρυχία» και μιλά για «μαφιόζικη διαχείριση» από την κυβέρνηση της υπόθεσης των Τεμπών. Δεν παραλείπει μάλιστα να επιτεθεί και στον καθηγητή Καρώνη για το πόρισμα του σχετικά με τα αίτια της πυρόσφαιρας από τη μοιρία σύγκρουση των δυο τρένων.
«Έχετε ξεπεράσει όλα τα όρια. Ντροπή», αναφέρει κλείνοντας το ποστ της στα social media, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανάρτηση:
«Το να λες ψέματα χρησιμοποιώντας νεκρούς ανθρώπους για να υπάρξεις πολιτικά, ξεπερνάει την τυμβωρυχία. Είναι ύβρις. Σε κατατάσσει στον πάτο των ανθρώπων.
Είναι ακόμη χειρότερο και από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς πάνω στους νεκρούς συνανθρώπους μας μετά το ελεγχόμενο, περίεργο και άκυρο πόρισμα Καρώνη. Ακόμη χειρότερο από τις εκφράσεις για "ενταφιασμό", από τον Υπουργό μέσα στη Βουλή, ενώ οι νεκροί συνανθρωποί μας που κάηκαν ζητούν δικαίωση. Δικαίωση για το μπάζωμα των λειψάνων, για την κυβερνητική συνωμοσία, για τη μαφιόζικη διαχείριση, δυο χρόνια μετά. Με κάθε μέσο, με κάθε χυδαίο τρόπο. Κάθε φορά και πιο χυδαίο.
Ο κρότος της πτώσης σας θα είναι μεγάλος.Αντίστοιχος με αυτό που κάνετε στην κοινωνία.
Έχετε ξεπεράσει όλα τα όρια
Ντροπή!»