«Κοινωνία ώρα Mega»: Βούλγαρη και Χασαπόπουλος επέστρεψαν ως… σούπερ ήρωες
Το πρωινό δίδυμο ξεκίνησε τη νέα σεζόν με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και κάπως σαν σταρ του Χόλιγουντ.
Με ένα άκρως φουτουριστικό κλιπ έκαναν έναρξη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη στο «Κοινωνία ώρα MEGA».
Χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη το πρωινό ενημερωτικό τηλεοπτικό δίδυμο εμφανίστηκε στους δέκτες μας ως σταρ μιας διαστημικής ταινίας του Χόλιγουντ και έφτασαν στα σπίτια μας για να σώσουν την… τηλεόραση, ή εντάξει έστω την ενημέρωση στην TV.
«Επιστρέψαμε και πώς επιστρέψαμε; Γιατί δεν μου βάλατε αυτά τα ωραία τα μπορντό, τα κολλητά ρούχα και έβαλα εγώ αυτό το απλό πουκαμισάκι; Μπράβο στο ΑΙ και στον σκηνοθέτη μας. Παιδιά καλή σεζόν και για τους χειμωνάκηδες σαν κι εμάς, καλό χειμώνα», είπε η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πρόσθεσε: «Καλή σεζόν να έχουμε. Εγώ στην αρχή πίστευα ότι αυτοί θα κάνουν την εκπομπή. Εμείς ξεκινάμε και αυτή τη σεζόν παρέα με σας».
Εκτός από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη οι δύο δημοσιογράφοι θα παρουσιάζουν και ραδιοφωνική εκπομπή στο Mega News Radio 104,6.