Η ώρα του τελικού για το Silver Award στο MasterChef 4 έχει φτάσει. Ο εξώστης είναι έτοιμος να επέμβει, όπου χρειαστεί αλλά και έτοιμος να γίνει μάρτυρας σε μία μάχη, που εύκολα θα τη χαρακτήριζε κάποιος «η μάχη των φύλων».

Η Μαρία, νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα του Silver Award, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, έχει απέναντί της τον Δημήτρη, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Τα πράγματα, όπως φαίνονται για το ζευγάρι του τελικού -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά δύσκολα, αφού έφτασαν να διεκδικούν μαζί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Η Silver Week φαντάζει σαν “picture in picture”, αφού αποτελεί ένα αρκετά έντονο διαγωνιστικό κομμάτι του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση.

Το MasterChef 4 δε θα απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά, αφού το πιάτο που καλούνται να αντιγράψουν πιστά οι δύο διαγωνιζόμενοι, είναι ένα δημιούργημα των τριών καλεσμένων chef,  Δήμου Μπαλόπουλου, Χάρη Αντωνόπουλου και Νίκου Θωμά.

Ωστόσο, spoilers σχετικά με τον νικητή του Silver Award έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή “Πρωινό” τα 10.000 θα καταφέρει να κερδίσει ο Δημήτρης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του μαγειρικού ριάλιτι του Star, αφού θα αποχωρήσει μια ανάσα πριν την τελική τριάδα, στην οποία θα βρίσκεται η Μαρία.

Για όσους δεν θυμούνται, το Silver Award έχει μπει τα τελευταία χρόνια στο MasterChef 4. Διάσημοι σεφ επιλέγουν ένα από τους οκτώ διαγωνιζόμενους που έχουν απομείνει στο ριάλιτι και ένας μαραθώνιος μαγειρικής.