Η Μαριάννα Πουλμέντη αποχώρησε από το χθεσινό (2/6) επεισόδιο του Master Chef και σήμερα (3/6) φιλοξενήθηκε στο Κου Κου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για την Κατερίνα Λένη.

«Στεναχωρήθηκα πραγματικά εκείνη την μέρα γιατί πηγαίναμε πολύ καλά με τα παιδιά, περνάγαμε πολύ καλά στο σπίτι. Είχα απογοητευτεί βεβαίως με τη μαγειρική μου οπότε ένιωσα να μου φεύγει ένα βάρος. Τα είχα… παραδώσει τα όπλα. Ήταν περίεργη η ψυχολογία μου αφού ξαναμπήκα στο παιχνίδι. Η κατάσταση στο σπίτι έφτιαξε πολύ γρήγορα. Η ψυχολογία μου και ο εαυτός μου με έριξαν», είπε αρχικά η Μαριάννα Πουλμέντη.

«Υπήρχαν τσακωμοί με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, αλλά στο τέλος ήμασταν μια χαρά όλοι. Η αντιπαράθεση ήταν γι’ αυτό που έγινε με τη Μάρλεν που είχε κερδίσει το mystery box και όταν ήθελε ο Δημήτρης να ψηφίσει τη Μάρλεν επειδή απλά ξαναμπήκε… Δεν είχα εκφραστεί ωραία, αλλά το πίστευα αυτό που έλεγα. Η συμπεριφορά του άλλαξε με τη Μαρία, δεν ήταν ο ίδιος Δημήτρης που γνωρίσαμε.

Άλλαξε υπερβολικά και όντως καμιά φορά πιεζόταν και ήθελε λίγο χρόνο με τα παιδιά και δεν ήθελε να είναι όλη την ώρα με τη Μαρία», εξήγησε η Μαριάννα Πουλμέντη για Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη.

Η αποχώρηση της Μαριάννας

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν την τελική απόφαση ενώ ο τρίτος κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από το συγκεκριμένο επεισόδιο.
Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και αποφάσισαν να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό η Μαριάννα Πουλμέντη που δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση, και έβαλε τα κλάματα. Ενώ η Μαρία Μπέη, που έμεινε στους δύο τελευταίους διαγωνιζόμενους απέναντι στους κριτές, παρέμεινε στον διαγωνισμό.

«Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ», σημείωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όσο για την τελική τριάδα η παίκτρια ανέφερε: «Δε θα πω ποιος πιστεύω ότι θα κερδίσει γιατί για όσους είπα έφυγαν»είπε η επίδοξη μαγείρισσα, σημειώνοντας πως στην τελική δυάδα βλέπει τον Γιώργο και τον Βαρθαλίτη.