Λίγο πριν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του στο Posidonio, ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε από την Cobalt music το καινούργιο του τραγούδι «Δύο Μέτρα Ουρανός», σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού, ο Πάνος Κιάμος πιλοτάρει το αεροπλάνο της χαράς και καθοδηγεί εκατοντάδες χορευτές-επιβάτες μιας φανταστικής πτήσης. H χορευτική οικογένεια των House Of Drama, με την εντυπωσιακή ομαδική χορογραφία τους, συνεργάζεται πρώτη φορά με λαϊκό καλλιτέχνη, απογειώνοντας το τραγούδι.

Η κάμερα του «Πρωινού », βρέθηκε στα παρασκήνια του νέου του κλιπ για τη νέα του επιτυχία «Δύο μέτρα ουρανός», αποκάλυψε πως τον Ιούλιο θα κάνει πρεμιέρα στο Posidonio στην πτροσπάθεια που κάνουν όλοι οι καλλιτέχνες στην επανεκκίνηση της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη που διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας. Ο αγαπητός τραγουδιστής δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει και τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε σε νεότερη ηλικία. “Μικρός έχω κάνει εξαντλητικές δίαιτες. Τρεις μέρες με γάλα και μπανάνα. Τρεις μέρες, τρία κιλά. Τα έχουμε κάνει όλα αυτά. Δεν σημαίνει πως είναι σωστό ούτε πως το προτείνω. Γιατί δεν είναι σωστό!” δήλωσε.

Ο Πάνος Κιάμος μάλιστα εξομολογήθηκε ότι απέρριψε κατά λάθος μια τεράστια επιτυχία που τελικά ερμήνευσε ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Τώρα από τα πρόσφατα τραγούδια που ήρθαν στα χέρια μου, το είπα και ήταν να μπει στον δίσκο αλλά δεν μπήκε τελικά ήταν το “Τώρα τι να το κάνω”. Είχαμε μιλήσει με τους δημιουργούς, είχαμε ηχογραφήσει το κομμάτι. Γίνονται αυτά…».

«Έχω πει τραγούδια που δεν τα είχα… καταλάβει. Τη “Χαρτορίχτρα”, ας πούμε. Η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο δίσκο εγώ έλεγα να “βγούμε” με άλλο κομμάτι, με το “Απόψε φόρα τα καλά σου”. Μου έλεγαν όλοι όχι και βγήκε η “Χαρτορίχτρα”» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις