Ένας χωρισμός σοκ απασχολεί τη σόουμπιζ, αφού τίτλους τέλους έβαλαν στη σχέση τους ο Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά. Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο από το GNTM, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου στην Τουρκία.
Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο γοητευτικός ηθοποιός στη Hürriyet, αποκαλύπτοντας ότι έφταιξε η απόσταση και όχι κάποιο τρίτο πρόσωπο.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε… Όμως οι φήμες πως με απάτησε είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά διέγραψε και τις κοινές φωτογραφίες τους από τον λογαριασμό του Instagram κρατώντας μόνο μία που προφανώς είναι η αγαπημένη του.

Πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων η Χαρά Παππά είχε μετακομίσει, μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, ενώ μετά από το GTNM. υπήρχε η σκέψη ο Μπουρακ Χακί να έρθει στην Ελλάδα μόνιμα.

Η μελαχρινή καλλονή μιλώντας για τη γνωριμία της με τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό είχε αποκαλύψει ότι όλα έγιναν πριν από λίγα χρόνια όταν εκείνη ήρθε για ένα διήμερο στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε διακόσμηση.

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά είχε δηλώσει τότε για τη γνωριμία τους η Χαρά Παππά.