Θετική στον κορoνοϊό βρέθηκε η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός  και σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Έλενα Κώνστα. Η νεαρή γυναίκα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το ανακοίνωσε γιατί όπως είπε θέλει να ενημερώσει όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή, ώστε να προσέξουν αν χρειαστεί.

«14 Αυγούστου του 2020, αυτό του χρόνου λοιπόν. Βγήκα και εγώ θετική στον κορονοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση. Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή. Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κώνστα.

Η Έλενα Κώνστα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την είδηση του χωρισμού τους να επιβεβαιώνεται στις 4 Ιουνίου μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην οποία συμμετείχε η εντυπωσιακή δημοσιογράφος. «Είναι περίεργη η κατάσταση, σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όλοι μας στεναχωριόμαστε. «Ήμασταν 3,5 χρόνια. Όχι, ο Λάμπρος δεν με φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Ήμουν 19 όταν τον γνώρισα. Ήταν 37. Λες σε ένα 19χρονο θέλω να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά;. Φυσικά μιλάμε, κάνουμε εκπομπή μαζί στο ραδιόφωνο κάθε μέρα» είχε πει τότε η Έλενα Κώνστα.
To ζευγάρι όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι και πάλι μαζί! Σε πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι της Έλενας στην Κύθνο, όπου έπαιξε μουσική ως Dj σε γνωστό club, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν στο πλευρό της. Η αλήθεια είναι πως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της δημοσιογραφίας, τόσο της έντυπης και της ηλεκτρονικής έχει βοηθήσει κατά πολύ την σύντροφο του που έχει μπει και εκείνη δυναμικά στο ίδιο χώρο