Ο ιταλικός οίκος μόδας Giorgio Armani επιβεβαίωσε ότι οι επιδείξεις μόδας αυτόν το μήνα για τις συλλογές των Emporio Armani και Giorgio Armani θα πραγματοποιηθούν χωρίς προσκεκλημένους. Οι συλλογές για άνδρες και γυναίκες των δύο brand θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, ο ιταλικός οίκος μόδας διευκρίνισε σε ανακοίνωση: «Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που συνδέεται με την πανδημία, δυστυχώς δεν θα επιτρέψουμε οι επιδείξεις μόδας να διοργανωθούν με τον συνηθισμένο τρόπο, ο σχεδιαστής έχει επιλέξει δύο διαφορετικούς τρόπους για να παρουσιάσει τις συλλογές χωρίς καλεσμένους».

Η επίδειξη του Giorgio Armani για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, «Timeless Thoughts», θα μεταδοθεί για πρώτη φορά τηλεοπτικά, θα προβληθεί στις 26 Σεπτεμβρίου από το ιταλικό κανάλι La7, καθώς και από την ιστοσελίδα Armani.com, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του brand και από την πλατφόρμα του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας.

Στο σόου θα παρουσιαστούν δημιουργίες που «αντικατοπτρίζουν τη διαχρονική ιδέα του στυλ» σύμφωνα με τον Giorgio Armani, «σαν διαχρονικές σκέψεις». «Ο σχεδιαστής έλαβε αυτήν την απόφαση έτσι ώστε την επίδειξη, η οποία θα καταγραφεί πίσω από κλειστές πόρτες, να μπορέσει να απολαύσει ένα τεράστιο κοινό» αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου μόδας. H μεικτή συλλογή Emporio Armani για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 «Building Dialogues» θα παρουσιαστεί ψηφιακά σε ένα ειδικό mini site στις 24 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας.

Στο βίντεο, που γυρίστηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Via Bergognone στο Μιλάνο, η συλλογή Emporio Armani θα φορεθεί από μοντέλα καθώς και από νέους ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και προσωπικότητες από κλάδους που συνδέονται με την κοινότητα της μάρκας. «Με τα κτίριά του, το αρχιτεκτονικό σκηνικό είναι ένας δυναμικός χώρος που, μαζί με τους σταρ και τον θεατή, βοηθά στην οικοδόμηση διαλόγων που συμβολίζουν την ανοιχτή σκέψη απέναντι σε άλλους και στον κόσμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις