Το φινάλε του συζύγου της Πηνελόπης, με τα σκοτεινά μυστικά, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη σκηνή. Ήταν δεμένος μέσα σ’ έναν λάκκο, προκαλώντας τον Μελέτη να του δώσει τη ”χαριστική βολή”. Ο γιός της Ανέτ πυροβολεί, δίχως, βέβαια, να παρουσιάζεται νεκρός ο Κλεομένης στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου της πολύκροτης σειράς.

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά στο Διαφάνι, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ”Ευτυχείτε”, και μίλησε για την πορεία της σειράς. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Κλεομένη, κάνοντας αινιγματικά σχόλια για το αν τελικά έχει πεθάνει.

«Δεν έχουμε δει τον Κλεομένη νεκρό. Ακούσαμε έναν πυροβολισμό, είδαμε ότι κάτι έθαβε (ο Μελέτης), δεν ξέρουμε αν έχει πεθάνει», σχολίασε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.

Επανεμφάνιση του Κυπραίου

Πολλά δημοσιεύματα μετά τον θάνατο του ήρωα που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου, κάνουν λόγο για επανεμφάνιση του Κυπραίου στις ”Άγριες Μέλισσες”. Ενδεχομένως η επιστροφή του ήρωα να γίνει μέσα από σκηνές που αφορούν το παρελθόν του στη σειρά, σαν flashback.

Μάλιστα, ο Κωστής Σαββιδάκης προχώρησε και σε περαιτέρω αποκαλύψεις, δηλώνοντας πως η Δρόσω θα μπλέξει άσχημα στην Αθήνα. Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Σταμίρη, θα γνωρίσει τον Τάκη τον μπουζουξή, τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος θα την βάλει στην Τρούμπα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο παπάς από το Διαφάνι σχολιάζει για την εξέλιξη του χαρακτήρα της Δρόσως: «Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι, έχουμε κάποιες ματιές που έχουν ανταλλάξει (με τον Τάκη), αλλά θα μπλέξει»

Η Ελένη μένει έγκυος αλλά αποβάλλει εξαιτίας του Βόσκαρη

Μετά το βιασμό της, η Ελένη μένει έγκυος, γεγονός που πανικοβάλλει τον διευθυντή των φυλακών, Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος και αναζητά τρόπο να την οδηγήσει σε έκτρωση ή και αποβολή. Αρχικά, η Ελένη καταφέρνει να ξεφύγει, όμως ο Βόσκαρης με ύπουλο και βίαιο τρόπο θα καταφέρει να την κάνει να αποβάλλει. Η Ελένη είναι συντετριμμένη, ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ενώ θα προσπαθήσει να μεταφερθεί σε άλλες φυλακές με την βοήθεια της Φωτεινής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις