Για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για το όνειρό του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο «Λάμπρος» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ναι βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός. Κάναμε μια σκηνή τις προάλλες που θα προβληθεί στα επεισόδια τώρα που πραγματικά χάθηκα. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά δάσκαλος. Τον ρόλο του Λάμπρου τον αντιμετωπίζω σαν έναν ήρωα μιας συγκεκριμένης εποχής. Έχουμε και στην καθημερινότητά μας και σύγχρονους ήρωες που θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για αυτούς. Είναι ένας δάσκαλος με την έννοια του λειτουργήματος», είπε ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» μοιράστηκε τους κοινωνικούς του προβληματισμούς, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Όταν πήγα να δώσω εξετάσεις στη Δραματική Σχολή, ρώτησα κάποιον: “θεωρείς πως κάνω για αυτό το επάγγελμα;”. Και μου απάντησε: “Θεωρώ πως κάνεις μόνο για αυτό το επάγγελμα”. Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη. Δεν προγραμματίζω τη ζωή μου. Κάνω όνειρα, αλλά προσπαθώ να ζω το παρόν. Είναι όνειρό μου να παίξω σε μια ταινία της Marvel. Να παίξω έναν υπερήρωα. Πολλοί μου λένε ότι το πρόσωπό μου ταιριάζει για Superman».


Όσον αφορά τις εξελίξεις στο σίριαλ, ο τηλεοπτικός «Λάμπρος» είπε: «Έξι χρόνια μετά περιμένω την Ελένη σαν κερί αναμμένο. Εκείνη προσπαθεί να με διώξει, να με απομακρύνει, ωστόσο είμαι ταγμένος εκεί και ό,τι και να λέει, εγώ της λέω ότι θα έρχομαι, θα την περιμένω γιατί είναι η ζωή μου. Τον αγαπάω πολύ τον Λάμπρο σε όλη την εξέλιξή του. Ο “Λάμπρος” έχει ταλαιπωρηθεί πολύ έξι χρόνια μετά. Ο πατέρας του έχει κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική και η μεγάλη του αγάπη είναι στη φυλακή».

Παράλληλα, ο ταλαντούχος Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως πλέον είναι πολύ προσεκτικός με όσα ανεβάζει στα social media, καθώς οι αναρτήσεις του γίνονται πολύ συχνά θέμα συζήτησης με «εκκωφαντικούς» και περίεργους, όπως είπε, τίτλους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις