Για τη σχέση με της με τα social media μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυ Χρηστίδου, στην τηλεόραση του Open, όπου – μεταξύ άλλων – αναφέρθηκε και στο φλερτ που πλέον έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «στην αρχή με το Facebook είχα βγει δυο φορές ραντεβού». «Ήρθα όμως προ μεγάλης εκπλήξεως» συμπλήρωσε η ίδια και εξήγησε: «Ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα. Δεν ερωτεύεσαι την εικόνα αλλά την προσωπική γοητεία».

«Έχει μεγάλη διαφορά το ίντερνετ από το ζωντανό. Οι καινούριες γενιές δεν το έχουν αυτό. Δεν θα γνώριζα πια άνθρωπο από τα media» κατέληξε.

«Έχει μεγάλη διαφορά το ίντερνετ από το ζωντανό. Οι καινούριες γενιές δεν το έχουν αυτό» εξήγησε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι το φλερτ γίνεται πλέον μέσω Tinder. Και συμπλήρωσε: «Δεν θα γνώριζα πια άνθρωπο από τα social media. Στην αρχή με το Facebook είχα βγει δυο φορές ραντεβού. Ήρθα προ μεγάλης εκπλήξεως. Ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα. Δεν ερωτεύεσαι την εικόνα αλλά την προσωπική γοητεία» κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε ποδαρικό το πρωί του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου 20201 στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα». Πάντα εντυπωσιακή και χαμογελαστή η ηθοποιός εμφανίστηκε με μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τόλμησε και έκοψε τα μαλλιά της κοντά, με το καινούργιο στυλ να της ταιριάζει πολύ.
Το χρώμα όπως πάντα ξανθό, αφού είναι πιστή σε αυτή την απόχρωση κα έδειχνε ακόμη πιο λαμπερό στο κοντό της κούρεμα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για όλα και για όλα, κάνοντας τον δικό της απολογισμό. Άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την απόφασή της να συνεχίσει τις σπουδές της στην Θεολογία που είχε αφήσει χρόνια, για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε, για την οικογένειά της και άλλες προσωπικές της εμπειρίες και πεποιθήσεις για τα επαγγελματικά, τις σχέσεις και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις