Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε την πρώτη του δήλωση, μετά τις νέες καταγγελίες εις βάρος του. Ο ηθοποιός μίλησε στον Alpha και αποκάλυψε πως από Δευτέρα ο δικηγόρος του θα έχει τον φάκελο με τις καταγγελίες στα χέρια του και τότε θα προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις.

Ο κ. Χαϊκάλης εξήγησε ότι προς το παρόν δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο για να εξετάσει τον φάκελο με αυτές τις δυο καταγγελίες και τις επόμενες μέρες θα κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις και να δώσει μια απάντηση.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ακόμη δεν μπορώ να σας πω το όνομά του δικηγόρου μου. Από Δευτέρα θα πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο να μιλήσετε μαζί του» συμπλήρωσε.

«Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου θα υπάρξει απάντηση» κατέληξε.

Η νέα αντίδραση

Ο Παύλος Χαϊκάλης, δια του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη, αναφέρεται στις πρόσφατες καταγγελίες σε βάρος του, τονίζοντας ότι το περιεχόμενο τους, ” εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα”.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα προειδοποιεί ότι “θα απαντήσει σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητα του” και γνωστοποιεί ότι έχει ήδη ζητήσει αντίγραφο των καταγγελιών από το ΣΕΗ.

Η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι. Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις