Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε διάθεση για αποκαλύψεις. Μιλώντας για το σύζυγό της αποκάλυψε πού την πήγε στο πρώτο της ραντεβού ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μαγειρεύει καλύτερα από εκείνον τα γεμιστά.

Μίλησε για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας ενώ είπε πως αν δέχτηκε πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες» εκείνη προτίμησε το «Έρωτας μετά». Αναφέρθηκε ακόμα στο δύσκολο διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ παραδέχτηκε πως δεν βλέπει Survivor από άποψη.

Μιλώντας για το πώς βίωσε την καραντίνα λέει: «Η καραντίνα για εμένα ήταν λίγο περίεργη συνθήκη. Ο άντρας μου έπρεπε να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, το παιδί μου ήταν με τηλεκπαιδεύση στο σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα έμαθα να φτιάχνω παγωτά, σαλιγκάρια (χοχλιούς μπουμπουριστούς) για να τα φάει ο άντρας μου. Ο Λευτέρης μαγείρευε στο σπίτι πριν από την καραντίνα. Τώρα στην καραντίνα μαγειρεύαμε μαζί. Κάνω καλύτερα από τον άντρα μου τα γεμιστά. Όταν είδε ότι μαγειρεύω στη χύτρα, μου λέει τι είναι αυτό; Μου είπε ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και μένουν όλα τα μικρόβια.

Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον alpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν «τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;».

Μιλώντας για επαγγελματικά της αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση για να συμμετάσχει στις Άγριες Μέλισσες. «Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις