Αντρέας Μικρούτσικος: Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Ο αγαπημένος μουσικός και παρουσιαστής είχε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητο να νοσηλευτεί και αυτή την ώρα βρίσκεται στη Δ’ Παθολογική Κλινική του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες υποφέρει από κολικό νεφρού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο άλλες δύο φορές φέτος. Η τελευταία, το καλοκαίρι, οπότε ο παρουσιαστής είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με υψηλότατο πυρετό που τον βασάνιζε ημέρες με τους γιατρούς να μιλούν για λοίμωξη του αναπνευστικού.

Εξάλλου ο γνωστός παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, με τους γιατρούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού η κλινική του εικόνα συμπίπτει με τα συμπτώματα covid -19. Τελικά, όπως έδειξε το μοριακό τεστ ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει κολλήσει κορονοϊό.

Στις αρχές του περασμένου έτους, ο παρουσιαστής είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια και πρώην σύζυγός του, Σοφία Βόσσου είχε εξηγήσει τότε ότι η υγεία του επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του αδελφού του, Θάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Μετά από κάποιες ημέρες νοσηλείας κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις