«Τιτανομαχία» Ματίνας Παγώνη Λάκη Λαζόπουλου: Η συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στον Κώστα Τσουρό στο «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, κυρίως με αφορμή τις δηλώσεις του για τη Ματίνα Παγώνη.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη. Μπαίνει σε όλες τις εκπομπές με δερμάτινα, την φτιάχνουν, έχει και αυτή τη φωνή… Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών.

Μιλώντας σήμερα στο «Mega Καλημέρα» η Ματίνα Παγώνη απάντησε με καυστικό τρόπο:

«Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε στον κόσμο χιούμορ… Νομίζω ήταν αγαπητός σε όλους και καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα, να τον απολαμβάνουμε»

Και επισήμανε για την σάτιρα:

«Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα. Η ουσία είναι να επιτυγχάνω τον στόχο μου και ο στόχος μου είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος. Ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε και έναν καφέ, να τον πάρω να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να αναπνεύσει και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις