Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Μια πολύ δύσκολη σχέση περιέγραψε στους παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4» ο αγαπημένος ηθοποιός την Πέμπτη 20/1, όπου ήταν καλεσμένος.

Ο ηθοποιός είναι εγγονός του «μεγάλου» Αλέξη Μινωτή, αλλά οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν πολύ κακές. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του».  Όπως είπε, ο παππούς του ήταν μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

«Δύσκολη περίπτωση, δύσκολη κι είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν τελικά, τον συγχώρησα ποτέ», είπε προσθέτοντας, «Προσπαθώ ακόμα, να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε ένα τόσο κακό τέλος και δεν τα κατάφερα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του».

Ο ίδιος αποδίδει την μεταξύ τους σύγκρουση στον «επαναστατικό» του χαρακτήρα, που μάλλον ενοχλούσε τον παππού του. «Ήμουν πολύ νέος κι είχα κάνει την επανάστασή μου, συνδικαλίστηκα. Αυτά τα πράγματα δεν τα συγχωρούσε καθόλου εκείνος. Τα χαλάσαμε ακόμα και για τα λεφτά. Αυτό το πράγμα δεν θέλω καν να το συζητάω, είναι φρίκη, ντροπή», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Τέλος, παραδέχτηκε πως ούτε κι ο ίδιος σκέφτηκε ποτέ να δώσει τόπο στην οργή. «Δεν σκέφτηκα να δώσω τόπο στην οργή. Ποτέ. Ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε», είπε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις