Μαμαλάκης: Με μαστιγώνει συνέχεια... Έπαθα ουρολοίμωξη, έβγαλα τον προστάτη και τώρα έσπασα το ισχίο
Ο γνωστός σεφ προσπαθεί να συνέλεθει από τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν εδώ και 3 χρόνια.

Για τις περιπέτειες που είχε με την υγεία του μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και παραδέχθηκε ότι μπορεί να πέρασε δύσκολα και ακόμα να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, όμως με αισιοδοξία προσπαθεί να ξεπερνάει τα πάντα.
«Από το 2022 μέχρι σήμερα, με έχει πάει σβάρνα. Με μαστιγώνει συνέχεια. Δεν είμαι ο άνθρωπος, ο οποίος θα καθίσει σε μια γωνιά, θα σκεπαστεί με μια κουβερτούλα και θα κλαίει τη μοίρα του. Είμαι σε ηλικία και σε φάση που ποτέ δεν αφήνω τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί πολύ και ποτέ δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί πολύ» εξήγησε.
Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πώς έσπασε το ισχίο του και αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που ακολούθησαν: «Δεν έχω γίνει εντελώς καλά από τότε που έσπασα το ισχίο μου. Κατέβαινα τη σκάλα και στο τελευταίο σκαλί γλίστρησα, απογειώθηκα εντελώς και έσκασα κάτω ο μισός μέσα στην κουζίνα και ο μισός στον διάδρομο. Δυσκολεύτηκα να σηκωθώ κιόλας, γιατί πονούσα από το ένα πόδι, ενώ το άλλο είχε πρηστεί, αλλά δεν είχε πάθει τίποτα. Μέχρι να βρω μια άκρη για να σηκωθώ, πέρασε ώρα. Ήμουν ολομόναχος στο σπίτι. Την άλλη μέρα έκανα τον Ταρζάν και βγήκα έξω για να δω έναν φίλο μου και εκεί τότε έγινε το οριστικό σπάσιμο. Με πήρανε με το φορείο.
Η τροφική δηλητηρίαση που έπαθα τότε στην Κύπρο ήταν πολύ πιο σοβαρό περιστατικό, ήταν προς θάνατο. Πριν καν ακόμα θεραπευτώ από την τροφική δηλητηρίαση, έπαθα ουρολοίμωξη, έβγαλα τον προστάτη και τώρα έσπασα το ισχίο μου».