«Περπατάω με Πι»: Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε ένα σπάνιο μήνυμα για το πρόβλημα υγείας του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μία διαφορετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, μετά από το ατύχημα που είχε πριν από έξι μήνες που του είχε προκαλέσει ρήξη στο ισχίο.
Όπως εξήγησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν έχει αποκατασταθεί εντελώς και ως εκ τούτου αναγκάζεται να μετακινείται με τη βοήθεια ενός Π. Αν και συνεχίζει να ταλαιπωρείται, ο αγαπημένος σεφ δεν χάνει το χαμόγελό του και μέσα από την μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook στέλνει στους θαυμαστές του ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Παρόλα αυτά κάνει και μια έμμεση αναφορά στην έλλειψη υποδομών, που καθιστά τη μετακίνησή των ατόμων με κινητικά προβλήματα, σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και αδύνατη.
«Πάνε 6 μήνες από τότε που έσπασα το ισχίο μου. Να θυμάστε και να προσέχετε , η ζωή ανήκει στους αρτιμελείς. Ναι περπατάω με την βοήθεια ενός Π. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι προσομοιώσεις δρόμου μετ εμποδίων. Οκ είμαστε μειονότητα και ταυτόχρονα ελπίζουμε», έγραψε στο μήνυμά του.
Δείτε την ανάρτηση:
«Πάνε 6 μήνες από τότε που έσπασα το ισχίο μου
Να θυμάστε και να προσέχετε , η ζωή ανήκει στους αρτιμελείς
Ναι περπατάω με την βοήθεια ενός Π
Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι προσομοιώσεις δρόμου μετ εμποδίων
Οκ είμαστε μειονότητα και ταυτόχρονα ελπίζουμε»