Ο Ιβάν Σαββίδης παρευρέθηκε στο δείπνο της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών σε δείπνο της UEFA μετά από πρόσκληση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μαζί με άλλα μέλη της UEFA βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη σε μια συνεδρίαση του κορυφαίου διοικητικού οργάνου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που αφορά τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Στο παλίσιο αυτό ο πρόεδρος της ομοσπονδίας οργάνωσε δείπνο σε εκλεκτούς προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Μάλιστα ΕΠΟ και UEFA έχουν δημιουργήσει και ένα πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων.
Το δείπνο έλαβε χώρα στο γνωστό εστιατόριο «Ακτή Ντοβίλ», εκεί οπού πέρα από τον μεγαλομέτοχο του δικεφάλου ήταν φυσικά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος καλωσόρισε τους ανθρώπους της UEFA και τους προσκεκλημένους, ενώ πρόσκληση έλαβε και ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος απουσίασε λόγω προσωπικού προβλήματος.