Ολυμπιακός - ΑΕΚ 31-26: Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 και «αγγίζουν» τον τίτλο
Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών κόντρα στην ΑΕΚ και είναι μία νίκη από την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός πήρε και τη δεύτερη νίκη της σειράς των τελικών για τη Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ με 31-26 και πλέον είναι μια νίκη μακριά από τη back to back κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΚ εμφανίστηκε ξανά κατώτερη των περιστάσεων, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο έτοιμος τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά κι έφτασε στη νίκη πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.
Ο τρίτος τελικός, που ενδεχομένως να κρίνει το πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί στην έδρα της ΑΕΚ, την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, την Κυριακή στις 17:00.
Το ματς
Δυναμική η παρουσία και των δύο ομάδων από την αρχή του αγώνα με τους Λιάπη και Ντουάρτε να βρίσκουν τα δύο πρώτα τέρματα του αγώνα. Σε τετ-α-τετ ο Σλίσκοβιτς κέρδισε τον Ζεντί και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Παπάζογλου και Σάββας έκαναν το +4 για τους γηπεδούχους και οι Κουκουλάς και Παναγιώτου κυνήγησαν μειώνοντας σε 5-3. Μετά από κερδισμένο πέναλτι της ΑΕΚ, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο -1, εκεί όμως ο Πέριτς ευστόχησε κι η Ένωση ισοφάρισε μετά με γκολ του Σακό.
Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν ξανά και έκαναν το +3 στο 15ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Η διαφορά παρέμεινε στο 13-10 παρά τις προσπάθειες της ομάδας του Φρεντερίκ Μπουζόν να ισοφαρίσει. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο σκορ με ένα σερί τεσσάρων γκολ, φτάνοντας το σκορ στο 17-11 από το 13-11.
Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο ευστοχώντας σε τρία σερί γκολ με τους Λούλιτς και Κεϊτά. Ο Ολυμπιακός είχε την απάντησ, κάνοντας το +5. Ο Λούλιτς πέτυχε το τρίτο του γκολ σε 6 λεπτά και τέταρτο σε όλο το ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν ξανά απάντηση με τον Παπάζογλου και πήραν προβάδισμα 4 τερμάτων στα 12 λεπτά. Ο Αραμπατζής με τρίτο γκολ μείωσε το σκορ, ο Πέριτς του απάντησε κι εξίσου έκανε ξανά ο Βαγγέλης Αραμπατζής.
Με έκτο γκολ ο Πέριτς έφτασε το σκορ στο 25-21. Οι δύο ομάδες ευστόχησαν σε δύο τέρματα η κάθε μια και δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα η διαφορά παρέμενε στα τέσσερα γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ δεν έδειχνε ότι μπορεί να αντιδράσει, ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα διαχείριση του αγώνα κι έφτασε στη νίκη με 31-26 και στο 2-0 στους τελικούς της Handball Premier.