Πολιτική Προστασία: Τι πρέπει να προσέχετε ενόψει της κακοκαιρίας - 8 κινήσεις SOS
Έκτακτη ανακοίνωση για την επιδείνωση του καιρού σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου και αύριο Σάββατο 21 Ιουνίου, εξέδωσε η Πολιτική Προστασία.

Το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κάνει λόγο για επιδείνωση του καιρού αρχικά στη βόρεια Ελλάδα και σε νοτιότερες περιοχές στη συνέχεα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
Α. Στη Μακεδονία σήμερα Παρασκευή τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Β. Στη Χαλκιδική, τις Σποράδες και τη Μαγνησία αύριο Σάββατο από νωρίς το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα.
Γ. Στη Στερεά (κυρίως τη δυτική και την κεντρική) και την Πελοπόννησο αύριο Σάββατο από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις απογευματινές ώρες.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ.
Ακολουθούμε οδηγίες προστασίας:
