Τρύφων Αλεξιάδης: Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑέπαθε επιληπτική κρίση, του γύρισε η η γλώσσα και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως διεκόπη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και κλήθηκαν γιατροί για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτοι έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος είναι γιατρός, καθώς και ο επίσης γιατρός Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε με τη συνοδεία συναδέλφων του στο ιατρείο της Βουλής, ενώ λίγο αργότερα τον παρέλαβε ασθενοφόρο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου θα διανυκτερεύσει για προληπτικούς λόγους.


Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- Ο κ. Αλεξιάδης διακρίνεται στο κέντρο της εικόνας


Ποιος είναι ο Τρύφων Αλεξιάδης

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1960. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Έχει διατελέσει συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα φορολογικής πολιτικής.

Στις 17 Ιουλίου του 2015 ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έσοδα αντικαθιστώντας τη Νάντια Βαλαβάνη. Διατήρησε το αξίωμα αυτό στην υπηρεσιακή κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου και στη δεύτερη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον ανασχηματισμό της 5ης Νοεμβρίου του 2016. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Β' Πειραιώς με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Διαβάστε: Η ομιλία Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις