Τσίπρας Παρίσι iSYRIZA: Τη στήριξη στην Anne Hidalgo ενόψει των εκλογών της 15ης Μαρτίου, «στον κοινό αγώνα των προοδευτικών δυνάμεων της Γαλλίας», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας που βρέθηκε την Τετάρτη στο Παρίσι και συναντήθηκε με τη δήμαρχο της πόλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη του κόμματος, κυρίως νέους εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα isyriza και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η πόλη του φωτός (Ville lumière, ονομάζεται έτσι από τότε που εφοδιάστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με φανούς γκαζιού το 1828) εμπνέει για τέτοιες συζητήσεις και ζυμώσεις άλλωστε διαχρονικά.

Στην ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε «συζήτηση και ποτό, χθες, με εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα iSYRIZA, μέλη του κόμματος, νέες και νέους που σπουδάζουν και εργάζονται στο Παρίσι. Ουσιαστική κουβέντα για το Brain Gain και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αγωνία αλλά και αισιοδοξία για το συντονισμό και τη κοινή δράση των προοδευτικών δυνάμεων της Ευρώπης. (Πηγή φωτογραφιών: Zoi Psaroudaki)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις