Την Πέμπτη ανακοινώνεται η αύξηση του κατώτατου μισθού: Τα μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματος
Αναμένεται να συμπαρασυρθούν προς τα πάνω επιδόματα και αποδοχές στο Δημόσιο.
Αναλύσεις, εξελίξεις και παρασκήνιο από τον κόσμο της πολιτικής. Η ομάδα του Flash ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που διαμορφώνουν το μέλλον
Αναμένεται να συμπαρασυρθούν προς τα πάνω επιδόματα και αποδοχές στο Δημόσιο.
Συγχαρητήριο μήνυμα από την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα για την εθνική επέτειο.
Η επικοινωνία των δύο υπουργών έγινε με αφορμή την εθνική επέτειο
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Σήμερα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία και τις επόμενες γενιές, οφείλουμε να ενισχύσουμε τον αγώνα για την Ειρήνη» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το 1821 οι πρόγονοί μας ανέλαβαν και εκπλήρωσαν για εμάς, την ευθύνη της ελευθερίας μας», τόνισε ο ΠτΔ μετά το τέλος της παρέλασης.
Η Επανάσταση του 1821 έστειλε ένα μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα.
Ο υπουργός Άμυνας τόνισε πως «φιλοξενούμε τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλη Πάλμα. Η μέρα αυτή είναι σημαντική για τη Χριστιανοσύνη, αλλά και για τον Ελληνισμό».
Ο αέρας που φύσηξε σήμερα δυνατός στο Σύνταγμα, ανέφερε ο πρωθυπουργός στη δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης
«Χρόνια πολλά για τη μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου» επισήμανε ο υπουργός Άμυνας.
Συμβιβαστική διατύπωση δια χειρός Σκανδαλίδη στο ΠΑΣΟΚ και στο ζήτημα του αποκλεισμού κάθε σεναρίου περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ. Τι αναφέρει το επίμαχο άρθρο, πώς τοποθετήθηκαν Δούκας και Διαμαντοπούλου.
Αιχμές για την στάση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας. Τι απάντησε για την αίθουσα της δίκης για τα Τέμπη και την εικόνα της αντιπολίτευσης.
Το βίντεο που ανήρτησε ο πρωθυπουργός στα social media.
Έχετε και με το δίκιο σας πολλές απορίες, ή ενστάσεις μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
Οι δύο ηγέτες προχώρησαν σε μια επισκόπηση της κατάστασης που διαμορφώνεται στην περιοχή, εστιάζοντας στις πρόσφατες εξελίξεις στο Ιράν και την κλιμάκωση της έντασης στον Λίβανο.
«Δυο αποκλίνουσες στρατηγικές στην Αριστερά και στη Νέα Αριστερά» αναφέρει σε ανάρτησή του επιμένοντας στη στρατηγική του για την ανασυγκρότηση της αριστερής κυβερνητικής προοπτικής.
Θεόφιλος άφησε πίσω του τα υπνωτήρια και βρήκε ξανά την ελπίδα στα 63 του. Η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και το στοίχημα για την κοινωνική στέγη.
Αλήθεια, αν η ταξιθεσία ήταν το πρόβλημα, ποιανού ευθύνη είναι;
Στην ατζέντα των συνομιλιών βρέθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο, με τους δύο υπουργούς να ανταλλάσσουν εκτιμήσεις για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή.