Κορονοϊός Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο διαδίκτυο ενημερωτικό βίντεο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού με κεντρικό το μήνυμα "Μένουμε σπίτι" και με εξειδικευμένες οδηγίες για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. «Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι. #menoume_spiti», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναπαραγωγή του βίντεο του ΕΟΔΥ, που δείχνει τα μέτρα για την καθυστέρηση στη διασπορά του κορωνοϊού, με στόχο να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε: Αρνητικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργόςΑρνητικά τα αποτελέσματα στο τεστ για κορονοϊό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπεβλήθη στο τεστ για το νέο κορονοϊόκαι τα αποτελέσματαήταν αρνητικά. Αυτό δήλωσε σήμερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Α. Πελώνη. Η ίδια συμπλήρωσεότι αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και στα τεστ που έγιναν στα μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού. Παράλληλα, η κ. Πελώνη ενημέρωσε ότι με δεδομένο ότι η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα βρέθηκε θετική στον ιό, όλοι οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου υποβλήθηκαν στο τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά.

Ειδικότερα η κ. Πελώνη δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, έχει εξεταστεί για το τεστ του κορονοϊού και είναι αρνητικός και είναι καλά στην υγεία του, αρνητικοί είναι και η οικογένειά του. Έχουν εξεταστεί και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης είναι αρνητικά στον κορονοϊό». Σύμφωνα με πληροφορίες σε τεστ για τον κορονοϊό υπεβλήθησαν και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις