Το «καρφί» του Κουτσούμπα για την «Ιθάκη» του Τσίπρα: «Βγάζουν βιβλία και περηφανεύονται...»
Αιχμές για Τσίπρα και βολές στην κυβέρνηση με φόντο τη συμφωνία για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Αναλύσεις, εξελίξεις και παρασκήνιο από τον κόσμο της πολιτικής. Η ομάδα του Flash ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που διαμορφώνουν το μέλλον
Αιχμές για Τσίπρα και βολές στην κυβέρνηση με φόντο τη συμφωνία για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Παπαχλιμίντζο.
Κατά μία ημέρα μετατίθεται η συζήτηση όπως ενημέρωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης τη Διάσκεψη των Προέδρων.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, κατά την αξιολόγηση του Δημοσίου, οι πολεοδομίες είχαν βαθμολογία μόλις 3%.
Η παρέμβαση του Μακάριου Λαζαρίδη για τον «Φραπέ» και η αντίδραση της Μιλένας Αποστολάκη.
«Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια», λέει ο Αλέξης Τσίπρας, «παίζοντας» στιγμιότυπα από τις δριμείες επιθέσεις που δέχτηκε από αντιπάλους και παλιούς «φίλους».
Η κυβέρνηση απαντά στη συζήτηση γύρω από το βιβλίο Τσίπρα με πακέτο παρεμβάσεων σε εργασιακά, ενισχύσεις και μεταρρυθμίσεις.
Τη στοχοποίησή της από τα μίντια χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις εις βάρος της, κατήγγειλε η «αγρότισσα με τη Ferrari», κατά κόσμον Πόπη Σεμερτζίδου.
Παρών στις διεργασίες στην κεντροαριστερά με την αυτονομία του και τους δικούς του όρους, θα δηλώνει πιο έντονα από εδώ και στο εξής το ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της αναταραχής που προκαλεί στον χώρο το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μίλησε για την ενεργειακή συμφωνία με τις ΗΠΑ αλλά και για το μεγάλο ζήτημα της λειψυδρίας.
«Πυρά» από την κυβερνώσα παράταξη προς τη Χαριλάου Τρικούπη, στον απόηχο της κατάθεσης του Λάμπρου Αντωνοπούλου στην εξεταστική επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια το τριήμερο πένθος ξεκινά από σήμερα (26/11/2025).
Στις 11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό.
Ο μάρτυρας Ηλίας Καλφούντζος αναφέρεται ότι επικαλείται το «δικαίωμα σιωπής» και μη αυτοενεχοποίησης, ενημερώνοντας πως δεν πρόκειται να προσέλθει για κατάθεση.
Ποιο βιντεάκι έπαιξε η πρόεδρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο βήμα του Κοινοβουλίου.
Από την αξιωματική αντιπολίτευση τονίζουν πως αποκατέστησε την αλήθεια και έδωσε πλήρη εικόνα των πραγματικών γεγονότων.