«Καθυστερήσεις, σκάνδαλα, αβέβαιο μέλλον»-Μετά τον Καραμανλή παρέμβαση και από Σαμαρά στο αγροτικό
Η παρέμβαση του κ. Σαμαρά για το αγροτικό εκδηλώνεται σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνη του Κώστα Καραμανλή.
Αναλύσεις, εξελίξεις και παρασκήνιο από τον κόσμο της πολιτικής. Η ομάδα του Flash ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που διαμορφώνουν το μέλλον
Η παρέμβαση του κ. Σαμαρά για το αγροτικό εκδηλώνεται σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνη του Κώστα Καραμανλή.
Έμμεση παρέμβαση από τον Κώστα Καραμανλή στο αγροτικό και στο θέμα των ΕΛΤΑ: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, μείζονα εθνική απειλή η ερήμωση της υπαίθρου» λέει ο πρώην Πρωθυπουργός.
«Η πόρτα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή για συζήτηση με αγρότες που θα έρθουν συντεταγμένα, με συγκεκριμένη εκπροσώπηση και συγκεκριμένα αιτήματα».
Ο Πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο TikTok έκανε λόγο για «αποφάσεις και αλλαγές που διαμορφώνουν το αύριο» - Οι πέντε τομείς που ανέδειξε.
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας στο Μαρκόπουλο, συνοδευόμενος από τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «οι διαμαρτυρίες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».
Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια και του Πολεμικού Ναυτικού για την γιορτή του προστάτη Αγίου Νικολάου.
Τι είπε η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, μιλώντας απόψε στο επετειακό δείπνο «ΣΕΒΕ: 50 Χρόνια Εξωστρέφειας».
Ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα εξηγεί γιατί δεν πήγε στο Παλλάς και γιατί δεν στηρίζει την πολιτική πρόταση του πρώην πρωθυπουργού.
Ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κοινές προκλήσεις της Ευρώπης, αναδεικνύοντας ως σημαντική προτεραιότητα την ανάγκη ολοκλήρωσης της Ένωσης Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων.
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης υπογράμμισε ότι η ελληνική θέση ταυτίζεται με εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία επίσης δεν αναγνωρίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο.
«Άγκυρα σταθερότητας η ΝΔ» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «η δική μου ατζέντα έχει ορίζοντα το 2030» λέει ο Πρωθυπουργός.
Σαφείς αιχμές για το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Τσίπρα αλλά και για το χωροταξικό με την εικόνα πολιτικών αρχηγών στην εξώστη του «Παλλάς» από τον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς.
Ιστορίες ανθρώπων που ζουν δίπλα μας και προσφέρουν καθημερινά στον εθελοντισμό.
Η επανεμφάνιση Τσίπρα έχει σημάνει εδώ και καιρό «κόκκινο συναγερμό» στην Χαριλάου Τρικούπη.
Η ανάγκη πρωτογενούς παραγωγής είναι προϋπόθεση επιβίωσης για την ίδια την χώρα.
Αμετανόητος για την ανάρτησή με την οποία στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζίτες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για βία των αστυνομικών σε βάρος των αγροτών με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη να απορρίπτει τις κατηγορίες.